joi, 25 iunie 2009

Dumnezeu sa te odihneasca in pace!


"Regele pop-ului a incetat din viata in aceasta noapte, la varsta de 50 de ani, in urma unui stop cardiac.

Inca din dupa-amiaza zilei de ieri starea de sanatate a starului s-a inrautatit, totul culminand cu chemarea de urgenta a echipajelor medicale la casa sa din Bel Air. In urma suferirii unui atac de cord, Michael a fost dus de urgenta la spitalul UCLA Medical Centre din Los Angeles, unde in jurul orei 2:00 AM (ora Romaniei) a fost anuntata moartea artistului in urma unui stop cardiac.

Probabil cel mai mare muzician din toate timpurile, Michael Jackson si-a inceput cariera la doar 11 ani, cu Jackson five, apoi a atins culmile succesului in cariera solo cu mega-hituri ca "Thriller", "Bad", "Black of White", s.a. A fost numit "Regele Pop-ului", a batut toate recordurile in materie de vanzari, cu peste 250 mil albume, cu videoclipuri si concerte memorabile, a fost primul muzician de culoare care a aparut la MTV fiind astfel un deschizator de drumuri, dar a fost totodata si unul dintre cele mai controversate personalitati din toate timpurile.

Desi in ultimul timp Michael isi dorea o revenire in prim plan, alaturi de o serie de concerte in intreaga lume, din aceasta noapte el ne va ramane doar in memorie si in suflet: cel mai mare artist pop s-a stins!"

Sursa: http://www.muzicabuna.ro/stiri/lumea-muzicala-in-doliu-michael-jackson-s-a-stins-din-viata.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu