sâmbătă, 29 mai 2010

Exista si oameni ce reusesc demni


Perseverenta, ambitia, munca, DEMNITATEA si dorinta de a-ti implini un vis, de a avea o viata frumoasa... toate astea determina drumul unui om in viata.

Se intampla uneori sa nu reusim din prima si sa uitam ca de fapt cheia reusitei se afla in perseverenta, ambitia de a nu renunta si de a lupta in continuare pentru ceea ce ne dorim... nu in usurinta de a renunta atunci cand vedem ca lucrurile se intampla altfel decat au fost planuite.

Traim niste vremuri nu grele... incredibil de grele si de "murdare", conduse de oameni fara suflet, principii sau vreo urma de respect fata de rasa umana.
Asa sunt vremurile astea pentru noi, majoritatea: copii, tineri, oameni care tocmai si-au intemeiat o familie, batrani.
Copiii nu au nici macar jumatate din ceea ce isi doresc, pentru ca parintii nu le pot oferi mai mult.
Tinerii fac facultati, mastere si lucreaza 10 ore pe zi pentru 10 mil pe luna (asta norocosii care in ciuda situatiei de c..t reusesc totusi sa se angajeze). Cei care s-au casatorit si au un copil mic tin cu dintii de locul de munca pe care il au si isi lasa demnitatea calcata in picioare de cei care ii conduc, pentru a putea aduce mancare pe masa familiei...
...iar batranii nu mai au nici o sansa la o viata normala, la o batranete in care macar sa fie respectati.

Adevarul este ca RENUNTAM USOR... la vise, la dorinte, la demnitate noastra (pentru ca atunci cand te lasi calcat in picioare inseamna ca ai renuntat la propria demnitate) si in final LA O VIATA NORMALA!

Chiar daca nu are o legatura directa cu tot ce am spus eu pana acum, vreau sa va arat ceva din care eu am invatat o lectie de PERSEVERENTA, AMBITIE, MUNCA, si in final REUSITA:





Un comentariu:

  1. Exceptionala ilustrare a tot ceea ce ar trebui sa faca oricine doreste un loc mai bun in aceasta lume, care dupa cum am vazut cu totii in aceste filmulete , poate sa fie si minunata cateodata dar pentru asta trebuie sa visam frumos si cu sufletul deschis!

    RăspundețiȘtergere