miercuri, 27 ianuarie 2010

Erotic Feng Shui



Feng Shui este o arta orientala straveche care se bazeaza pe credinta ca forta energetica qi "curge" prin mediul fizic din jurul tau si poate influenta evenimentele pe care le traiesti - chiar si pe cele afective si sexuale. Asiaticii folosesc principiile Feng Shui pentru a avea parte de o viata armonioasa pe toate planurile, inclusiv sexual.
...Cateva probleme "de pat" si solutii Feng Shui :

Problema: Scadere brusca de libido

Ai cazut intr-o asemenea "amorteala", incat preferi sa te uiti la telenovele siropoase decat sa faci sex.

  • SOLUTIA FENG SHUI: Energia vitala qi "curge" cel mai bine atunci cand obiectele din jurul tau sunt ordonate si camera este "aerisita". Daca energia qi este blocata de elemente aruncate aiurea prin incapere, interesul fata de sex scade.

Problema: Prea previzibil si cuminte

Romantismul se transforma uneori intr-o interactiune cam dulceaga, pe care de fapt ai vrea s-o schimbi intr-o "lupta corp la corp".

  • SOLUTIA FENG SHUI: Se poate ajunge la un nivel de "pierzanie" foarte incitant, daca recurgi la un truc simplu: pune-ti in camera tot felul de obiecte decorative (covoare, pernite, tablouri si chiar flori), cu conditia ca toate sa fie rosii - un abajur rosu e de-a dreptul magic. Vrei sa fii sigura ca vei face dragoste intr-un ritm alert? Asigura-te ca patul e indreptat catre sud si plaseaza sub el un cristal de cuart de culoare alba. E calea sigura spre orgasme ample. Se zice ca paturile cu schelet de metal transforma in realitate fanteziile de amor nebun.

Problema: Certuri prea dese

  • SOLUTIA FENG SHUI: Orice raza de soare, orice cuta care traverseaza suprafata patului si il imparte in mod simbolic in doua poate sa duca la despartire. Muta patul din calea luminii, creeaza un fel de baldachin sau atarna la capul patului un sirag de margele de chihlimbar care sa absoarba energia generatoare de conflicte. Daca patul conjugal este acoperit cu doua saltele alaturate, renunta la ele pentru una mai mare. Daca patul e aseazat intre doua usi, muta-l sau pune o perdea in dreptul uneia dintre ele. Pentru a va apropia si mai mult, trebuie sa identifici coltul armoniei relatiei voastre - adica partea de sud-vest a camerei. Pune aici perechi de obiecte care simbolizeaza amintirile voastre comune si doua cristale de cuart roz. Cristalele au efect si in cazul femeilor singure car vor sa atraga un barbat.

Problema: O data nu e de ajuns

Speri la inca o partida de sex, dar se pare ca partenera/partenerul e deja terminat. In plus, orgasmele tale nu sunt chiar atat de intense cum ti-ai dori...

  • SOLUTIA FENG SHUI: Agata o oglinda (de preferat rotunda sau ovala, ornamentala sau cu o rama bogata) in apropierea patului, ca sa te poti vedea in ea atunci cand faci dragoste. Oglinda reflecta energia sexuala inapoi, astfel incat, dupa ce ai trecut de culmile primului orgasm, vor mai veni si altele. Atentie insa la amplasament: daca oglinda te reflecta si in timp ce dormi o sa ai un somn agitat si neodihnitor. In plus, oglinda trebuie sa fie limpede si fara crapaturi.

  • Problema: Prea obosit/a pentru a face sex
  • Tabieturile tale cele mai pasionale constau intr-un sarut rapid pe buze si o capitulare imediata in fata somnului inerent?

  • SOLUTIA FENG SHUI: Nici nu-ti imaginezi ce minuni poate face o lumina reglata la intensitatea optima. Iti sugeram lumanari plasate strategic in colturile camerei. Lumina in exces inhiba fluxurile energetice.

Problema: Prea putina tandrete

N-ai ce sa-i reprosezi iubitului tau legat de sex, dar la capitolul romantism mai are multe de invatat. Preludiu? Nici macar nu cunoaste cuvantul!

  • SOLUTIA FENG SHUI: Daca vrei un preludiu lent, renunta la cuvertura cu model geometric agresiv si "ofera-i-te" ca un cadou pretios, in cearsafuri si lenjerie de matase. Sau inveleste-te intr-o tesatura sari. Pentru ca totul sa mearga perfect la capitolul tandrete, sofisticare si intimitate, trebuie ca patul sa fie indreptat spre vest.

Problema: Ochi alunecosi, inima zburdalnica

Fie ca te ingrijoreaza ca el isi face de cap, fie ca tie iti cam fug ochii dupa un coleg sexy, ceva e putred in Danemarca.

  • SOLUTIA FENG SHUI: Pentru ca relatia voastra sa revina la dulcea apropiere a inceputurilor, atarna in dreptul usii o perdea din margele de lemn, astfel incat energia sexuala sa ramana in camera.

Problema: Repriza standard, fara prelungiri

Ai vrea ca sexul sa dureze cel putin cat... un meci de fotbal.

  • SOLUTIA FENG SHUI: Arunca pe podea o blana artificiala sau un covor foarte pufos. Acesta va stabiliza energia voastra sexuala si amandurora va va lua mai mult pana sa ajungeti la orgasm. Daca mai plasezi si un fotoliu in dreptul ferestrei, energia va fi retrimisa catre voi.
http://www.femeia.ro/relatii-si-sex/sex/solutii-feng-shui-pentru-probleme-sexuale.html

In primul rand sper sa nu aveti nevoie de solutiile de mai sus... dar daca veti avea, sper sa va fie de folos!
:)

Un comentariu:

  1. si ce se intampla daca el o scoate, tranteste de 2 ori cu ea de masa si se leapada de toata energia FENG SHUI care la barbati se acumuleaza in varful nivelului de trai?
    Apropo de astea cu patul spre vest, margele, chestii, etc...sunt solutii care nu se pot dovedi si se bazeaza pe efectul Placeboo (sau place boului pe romaneste) Daca vrei intr-adevar sa se rezolve problemele cu "ubi" recomand sa fii tu insuti si sa comunici cat mai mult cu respectivu'...pentru a manipula o energie, fie ea si de cel mai mic nivel, ai nevoie de mult mai mult decat un pat indreptat spre vest :))

    RăspundețiȘtergere