vineri, 29 ianuarie 2010

Topul celor mai sigure masini in 2009


In top cinci al celor mai sigure masini testate de Euro NCAP in 2009, Volkswagen Golf 6 este pe primul loc. Honda Insight si Toyota Prius, doua dintre cele mai eficiente vehicule testate in 2009 au ocupat locurile doi, respectiv trei, pe patru se afla Hyundai I20, iar pe cinci sunt trei masini, la egalitate: Toyota Avensis, Volvo XC60 si Opel Astra.

Cele mai slabe rezultate ale anului 2009 au fost atribuite modelelor Suzuki Alto si Toyota Urban Cruiser - ambele primind doar trei stele.

http://www.corporatenews.ro/articol/Auto/36348/Topul-celor-mai-sigure-masini-in-2009.html

3 comentarii:

  1. Cand o sa intelegi ca blogging-ul nu e o fita? Ceea ce faci tu se incadreaza mai degraba la twitter. Pe blog se presupune ca vii cu idei noi, cu pareri, cu informatii pretioase. Ceea ce faci tu se numeste plagiat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim Ruxi pentru aceasta informatie de ultima fita. Cat despre Dl./Dna. Anonim astept cu interes sa vad cand va putea sa-si sustina parerile sub adevaratul nume si nu in ultimul rand sa ne dea de veste cand a invatat cu adevarat ce inseamna plagiat.
    PS: VW Golf 6 is the BEST!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. "Plagiat: opera literara, artistica sau stiintifica a altcuiva, insusita integral sau partial SI PREZENTATA DREPT CREATIE PERSONALA."- DEX.
    ANONIM vezi surse si ghilimele. ;)
    Si incearca sfaturile de la erotic Feng Shui ... poate iti calmeaza frustrarile

    RăspundețiȘtergere